Φίλε μας Ενοικιαστή Καταστήματος - Γραφείου ή Κατοικίας: Πόσες φορές σου ‘τυχε να έλθεις στην δύσκολη θέση με το ακίνητο που ενοικιάζεις, είτε γιατί σου ζητούν δυσβάστακτες αυξήσεις, είτε γιατί ο ιδιοκτήτης σου παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας, δεν δέχεται ούτε καν να ακούσει για μείωση του ενοικίου σου.


Φίλε μας Ενοικιαστή Καταστήματος - Γραφείου ή Κατοικίας


Πόσες φορές σου ‘τυχε να έλθεις στην δύσκολη θέση με το ακίνητο που ενοικιάζεις, είτε γιατί σου ζητούν δυσβάστακτες αυξήσεις, είτε γιατί ο ιδιοκτήτης σου παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας, δεν δέχεται ούτε καν να ακούσει για μείωση του ενοικίου σου, είτε επειδή σου ζητούν να φύγεις από τον χώρο που ενοικιάζεις (για ιδιόχρηση-ιδιοκατοίκηση κ.λ.π). Είτε γιατί δεν σου ανανεώνουν το μισθωτήριο συμβόλαιο, είτε γιατί σου στέλνουν εξώδικο ή σου κάνουν αγωγή εξώσεως για μία μικροκαθυστέρηση του ενοικίου σου, είτε γιατί αδιαφορούν να επισκευάσουν ως οφείλουν φθορές που το ακίνητο λόγω παλαιότητας ή κακοτεχνιών παρουσίασε… είτε για πολλούς και διαφόρους άλλους λόγους.

Όλες αυτές τις φορές ένοιωσες την ανάγκη της έγκυρης ενημέρωσης και της αποτελεσματικής συμπαράστασης και προστασίας, πλην όμως όπου και αν απευθύνθηκες εισέπραξες τις περισσότερες φορές απογοήτευση.

Συσπειρώσου λοιπόν γύρω από τον Σύλλογο εγγραφόμενος μέλος του και θα έχεις και εσύ την πρέπουσα εκπροσώπηση και προστασία του. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενοικιαστών στα σαράντα σχεδόν χρόνια από τη ίδρυσή του είναι και θα είναι ο μοναδικός φορέας και εκπρόσωπος των ενοικιαστών ολοκλήρου της χώρας και ο μόνος ο οποίος αγωνίζεται πραγματικά για τα συμφέροντα των ενοικιαστών και μόνον.