Μέλος του Διεθνούς Ένωσης Ενοικιαστών




          Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (Νόμος Κατσέλη)
 


           Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενοικιαστών στα πλαίσια του συνεχούς αγώνα του για βοήθεια προς τους ενοικιαστές με χαρά ανακοινώνει ότι εξασφάλισε συνεργασία με έμπειρους νομικούς στα θέματα υπερχρεωμένων νοικοκυριών [ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ] οι οποίοι μπορούν εκμεταλευόμενοι τον Νόμο να επιτύχουν πολύ συμφέρουσες ρυθμίσεις για δάνεια αλλά και για οφειλές οποιουδήποτε δανειολήπτη μέλους του Συλλόγου.

Παράλληλα ο Σύλλογος με την φερεγγυότητά του και την ασφάλεια που παρέχει η επί 34 χρόνια δημόσια παρουσία του και προσφορά στους αγώνες των ενοικιαστών εγγυάται την διαρκή συνεργασία με τους εμπειρότερους πάντα νομικούς στα θέματα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και την συνεχή παρακολούθηση όλων των υποθέσεων και προβλημάτων των ενοικιαστών δανειοληπτών και οφειλετών προς το Δημόσιο, μελών του αλλά και την συνδρομή τους όταν και όπου χρειάζεται με δικές του παρεμβάσεις.

     Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ήδη οι έχουν εκδοθεί από τους δικηγόρους μας πολλές αποφάσεις  για οφειλέτες  μέλη μας οι οποίες είναι  πολύ θετικές αφού επιτεύχθηκαν ακόμη και ρυθμίσεις με μηδενικές καταβολές για 7-8 χρόνια αλλά και περιορισμό του συνολικού κεφαλαίου.

    Είναι γεγονός ότι μέσα  στην μιζέρια της οικονομικής κρίσης και στην απελπισία της συντριπτικής πλειοψηφίας  των Ελλήνων Δανειοληπτών μία αχτίδα φωτός έρχονται να δώσουν οι δικαστικές αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων. Οι συνεργαζόμενοι Δικηγόροι του Συλλόγου μας  σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν καταφέρει πράγματα που λίγο καιρό πριν φάνταζαν απίθανα. Ετσι έχουν καταφέρει να εκδώσουν ουκ ολίγες αποφάσεις που ρυθμίζουν χρέη προς τράπεζες με μηνιαίες καταβολές 30 και 40 ευρώ η ακόμη και μηδενικές καταβολές για 7-8 χρόνια σε συνδυασμό με σοβαρές μειώσεις του συνόλου της οφειλής.  Είναι φανερό ότι μια τέτοια δικαστική ρύθμιση δίνει μία τεράστια οικονομική ανάσα στον κάθε οφειλέτη και αξίζει να το επιχειρήσει.

          Για τον λόγο αυτό όσα μέλη μας έχουν πρόβλημα με δάνεια στις τράπεζες η οφειλές προς το Δημόσιο  καλούνται να επικοινωνήσουν αμέσως μαζί μας γιατί με την βοήθεια των έμπειρων νομικών μας είναι βέβαιο ότι θα επιτύχουν μία ρύθμιση που θα τους δώσει βαθιά ανάσα και θα τους βοηθήσει να επιτύχουν μία πραγματικά ευνοϊκή ρύθμιση στην οποία  θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στο μέλλον ώστε να αποφύγουν κάθε πίεση από τις τράπεζες αλλά και τυχόν κυρώσεις για οφειλές προς το Δημόσιο  και κάθε περίπτωση κατάσχεσης ακίνητης η κινητής περιουσίας τους. Μάλιστα τώρα που λήγει η αναστολή των πλειστηριασμών η ανάγκη για ρύθμιση γίνεται ακόμη πιο επιτακτική αφού υπάρχει άμεσος κίνδυνος για εκπλειστηρίαση οποιοδήποτε περιουσιακού στοιχείου.


                                    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ