Μέλος του Διεθνούς Ένωσης Ενοικιαστών
Η Απελευθέρωση των Επαγγελματικών Μισθώσεων


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενοικιαστών δηλώνει ότι είναι κάθετα αντίθετος στην πραγματοποιηθείσα  απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων η οποία έγινε με τον Ν 4242/2014 και αφορά κυρίως τις μισθώσεις που πραγματοποιούνται απο 1/3/2014 και μετά.
      Ειναι βέβαιο ότι η απελευθέρωση θα δώσει τη χαριστική βολή στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική κρίση μικρομεσαίους επαγγελματίες, οι οποίοι άλλωστε αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας.

Θεωρούμε ότι η απελευθέρωση των μισθώσεων αυτή τη στιγμή είναι μία τρομακτική συνέπεια για το σύνολο των εμπόρων και επαγγελματιών που αντιμετωπίζουν ούτως η άλλως πρωτόγνωρες οικονομικές καταστάσεις και ασφαλώς υπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα κι όχι το κοινό συμφέρον και την οικονομία της χώρας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Ενοικιαστών από τη δική του πλευρά θα πολεμήσει με κάθε τρόπο την πραγματοποιηθείσα απελευθέρωση και θα επιδιώξει την επαναφορά των διατάξεων εκείνων, στην επαγγελματική στέγη, που για σειρά ετών είχαν λειτουργήσει ευεργετικά για τους ενοικιαστές, χωρίς και να δημιουργούν οποιοδήποτε πρόβλημα στους εκμισθωτές.