Μέλος του Διεθνούς Ένωσης Ενοικιαστών
Προσοχή, ενοικιαστές επαγγελματικής μίσθωσης. Διαμαρτυρηθείτε ατομικά και συλλογικά μέσα από το Σύλλογό μας


Η νομοθεσία που αφορά την επαγγελματική μίσθωση είναι σε συνάρτηση με μια γενικότερη πολιτική, που παρά τα λεγόμενα της Κυβέρνησης πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο επαγγελματίας που έχει επενδύσει μια ζωή σε ένα πόστο, καταστρέφεται, έστω και αν βρει αλλού κατάστημα να νοικιάσει, και εν τω μεταξύ ο ιδιοκτήτης θησαυρίζει σε βάρος του, είτε παίρνοντάς του «το ψωμί από το στόμα», αφού μπορεί να τον διώξει και να ανοίξει ίδια επιχείρηση ή να κερδοσκοπήσει παίρνοντας «αέρα» πολλά εκατομμύρια.

Στις επισημάνσεις του Συλλόγου μας στο υπουργείο γι’ αυτή την αήθη τακτική που έρχεται ο νόμος να την καταστήσει όχι μόνο νόμιμη, αλλά και να τη διευκολύνει, η απάντηση είναι πως δεν γνωρίζει το υπουργείο ότι γίνονται τέτοια πράγματα! Και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην αγορά! Είναι καιρός αυτοί οι κύριοι να πάψουν να μας κοροϊδεύουν και να μας αντιμετωπίζουν με αυτή την αλαζονεία που μας αντιμετωπίζουν.

Ο Σύλλογος θέτει τα προβλήματα συνεχώς, αλλά δεν μπορεί να γίνει αγώνας χωρίς τη δική σας παρουσία και συμμετοχή. Όσοι ενοικιαστές επαγγελματικής μίσθωσης αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα ανάλογα προβλήματα, επικοινωνείτε με το Σύλλογο, ώστε ο καθένας ατομικά να συντάσσει μέσω του ατομικού του προβλήματος μια Διαμαρτυρία ώστε να μπορούμε να υποβάλλουμε στο υπουργείο συγκεκριμένα και εξατομικευμένα στοιχεία αφού η δική του φωνή θα ενωθεί με άλλες φωνές.